Ferestre si usi din PVC – Salamander

Cerintele de securitate, estetica si functionalitate pe care trebuie sa le indeplineasca sistemele de ferestre si usi din material plastic sunt din ce in ce mai exigente.

In asamblul cladirii acestea trebuie sa asigure protectie fonica si termica, sa impiedice tentativele de patrundere prin efractie, sa asigure un iluminat natural optim si sa aiba un aspect versatil, usor de integrat in orice stil arhitectural.

Datorita preocuparii noastre pentru calitate si inovatie, produsele oferite s-au impus pe piata sistemelor moderne de usi si ferestre din PVC si se bucura de un mare succes in randul clientilor.

In plus, compania noastra nu doar ca distribuie o gama larga de produse premium, ci si asigura montaj profesional pentru acestea.

Sisteme de ferestre prin Actual – Investitii pentru o viata

Fie ca doriti sa construiti, fie ca v-ati hotarat sa renovati spatiul in care locuiti, ferestrele ocupa un loc important si necesita o atentie deosebita.

Daca puneti accent pe un design modern, confort termic superior, eficienta energetica ridicata si costuri de intretinere minime, va recomandam urmatoarele profile din PVC:

Sisteme de usi din PVC – Securitate si confort ambiental superior

Pentru cei care isi doresc ferestre si usi din PVC mai sigure, costuri mai mici la incalzire si profile cu suprafete netede, usor de intretinut, produsele Actual reprezinta o solutie inteligenta.

Acestea reprezinta o investitie inspirata pentru confortul si protectia dumneavoastra, calitatea profilelor fiind asigurata printr-o gama de produse premium, precum:

Ferestre Actual Design 2 D

Sunt destinate proiectelor de constructie cu un buget redus, care nu implica cerinte de izolare deosebite.

Produsele din aceasta gama se caracterizeaza printr-o durata lunga de viata, functionalitate excelenta si un design clasic si elegant, usor de integrat in orice decor

Sunt usor de intretinut, asigura protectie impotriva ploii si vantului si sunt realizate din materiale calitative, ce se pot recicla de pana la 7 ori;

Ferestre Actual Streamline 76

Acest sistem se bazeaza pe o tehnologie moderna, ce asigura stabilitate, confort si o excelenta izolare termica si fonica.

Ferestrele ofera protectie impotriva intemperiilor, frigului si zgomotului puternic datorita profilelor cu 5 camere si celor doua randuri de garnituri.

Sunt usor de intretinut si pot fi comandate in diverse culori si decoruri standard sau personalizate;

Ferestre Actual Streamline 76 ALU

Acest sistem imbina calitatile deosebite ale PVC-ului cu rezistenta aluminiului, oferind protectie optima impotriva tuturor conditiilor climatice.

Ferestrele placate cu aluminiu sunt disponibile intr-o gama aproape nelimitata de culori, astfel ca impresoneaza nu doar prin confort, ci si prin estetica si versatilitate;

Sunt usor de intretinut si pot fi comandate in diverse culori si decoruri standard sau personalizate;

Ferestre Actual Evolution 92

Acest sistem de profile se remarca printr-o buna eficienta energetica, protectie termica sporita, dar si un plus de luminozitate datorita latimii vizibile a acestora.

Aceste ferestre sunt prevazute cu un sistem de etanseizare performant si elemente de feronerie de inalta calitate.

Usi Actual Slide Confort

Pentru cei care isi doresc o atmosfera cat mai calda si luminoasa, usile liftant glisante de la Actual reprezinta solutia optima.

Acestea au un design modern, sunt fiabile, stabile si pot fi realizate intr-o gama larga de culori.

Asigura protecte antiefractie si sunt prevazute cu un prag modern, ce faciliteaza accesul in zona de trecere, fara a va impiedica;

Usi Actual Solid

Produsele din aceasta categorie asigura protectie impotriva pierderilor de caldura si infiltrarii aerului si apei din mediul exterior, dar mai ales un grad ridicat de siguranta si securitate impotriva intrarii prin efractie.

Pe langa variantele cromatice diversificate, usile pot fi prevazute cu diverse mecanisme de inchidere automate sau manuale, in functie de nivelul de securitate dorit.

Va asteptam cu cele mai moderne sisteme de ferestre si usi din PVC, menite sa va ofere confort si siguranta pentru o lunga perioada de timp de la instalare.

Pentru informatii suplimentare si comenzi personalizate apelati consultantii firmei Actual