Ferestre si usi din lemn stratificat placat cu bronz

Firma Actual colaboreaza cu producatorul uni_one si distribuie si monteaza ferestre si usi fabricate din lemn stratificat placat cu bronz sau cu elemente de aliaj din alama.

Cadrele sau ramele fabricate de catre uni_one sunt concepute pentru a sustine beneficiile unei vieti innobilate de modernitate si siguranta. Frumusetea, utilitatea si protectia sunt elementele principale care inglobeaza activitatea acestei companii, iar produsele disponibile sunt dedicate clientilor care vor sa beneficieze de cele mai inalte standarde ale calitatii promovate prin intermediul magazinului online Actual.

Fiecare produs respecta toate criteriile tehnice si de performanta atat de stringente astazi pentru ca utilizatorii sa dobandeasca siguranta necesara in conditii extreme de temperatura si zgomot.

Un caleidoscop actual de culori, texturi si finisaje

Ferestrele si usile fabricate din lemn stratificat placat cu bronz sunt disponibile intr-o varietate de culori - un caleidoscop al nuantelor de textura si finisaj pentru ca orice alegere sa se armonizeze cel mai bine cu stilul individual al fiecarui client in parte. Aliajul special de alama folosit la fabricarea ramelor nu necesita lucrari deosebite de protejare sau intretinere. Formarea naturala a peliculei oxidice, denumita patina, are loc in mod natural si dispune de protectie garantata si rezistenta foarte mare. Finisajele realizate din bronz, cupru si bronz antic se obtin printr-o reactie chimica la suprafata ramei fabricate dintr-un aliaj special de alama, iar aceasta reactie este denumita de catre specialisti bronz arhitectural. Ramele placate cu bronz sunt sudate la colturi si astfel rezistenta si calitatea lor maxima este asigurata in cele mai bune conditii. Aceste proceduri specifice sunt realizate cu flacara de sudare oxiacetilenica (acetilena si oxigen) pentru care sunt utilizate tije fabricate intr-o mare proportie din argint, la un nivel de topire foarte scazut pentru a reduce la minimum deformarile.

Lustruirea este realizata ca un tratament specific pentru rame si este efectuata dupa sudarea acestora, accelerand astfel procesul natural de formare a profilului care poate fi uniform sau cu aspect antic, in conformitate cu efectul de bronz dorit. Placarea cu efecte aramii este realizata tot dupa sudarea cadrelor prin aplicarea anumitor produse speciale direct pe suprafata profilului. Aceste produse actioneaza direct asupra elementelor de cupru ale aliajului si determina efectul de verde antic, culoare tipica pentru statuile sau monumentele istorice care au o istorie de sute de ani.

Bronzul antic vs bronzul aramit

Fiecare cadru sau rama disponibila, din cele doua categorii, este supusa unui tratament realizat prin aplicarea unor acizi speciali care accelereaza procesul natural de formare a patinei si asigura efectele dorite pentru un plus de eleganta si rafinament pentru orice casa sau unitate de locuit.

Oxidarea artificiala este o procedura prin care sunt aplicate anumite substante direct pe suprafata profilului si care se combina, din punct de vedere estetic, cu partea formata din cupru a aliajului si produce o nuanta de verde antic atat de apreciat in domeniul designului contemporan de interior.

Pentru oricare dintre cele doua variante, firma Actual asigura cele mai profesionale servicii din domeniul montarii si executiei de profil pentru rame sau cadre pentru ferestre si usi fabricate din lemn stratificat placat cu bronz.