Ferestre si usi din lemn stratificat placat cu aluminiu

Performanta si profesionalism

Noile sisteme de ferestre si usi din lemn la interior si aluminiu la exterior reprezinta o inovatie, dar totodata si cel mai performant sistem de tamplarie.

Cu o estetica deosebita si proprietati termo si fonoizolante remarcabile, gama de ferestre si usi din lemn stratificat placat cu aluminiu este rezultatul celei mai noi tehnologii al producatorilor din domeniu.

Astfel, produsele noastre va ajuta nu doar sa va ssecurizati caminul, dar si sa economisiti energie si bani.

Prin ce se caracterizeaza noul sistem de tamplarie lemn-aluminiu?

Produsele noastre sunt fabricate astfel incat sa evidentieze stilul arhitectural al constructiei dumneavoastra, oferind in acelasi timp o eficienta energetica optima.

Acest tip de ferestre si usi imbina calitatile naturale ale lemnului cu rezistenta si eleganta aluminiului, ceea ce asigura protectie sporita la exterior si confort la interior.

Ce alte proprietati tehnice mai au produsele noastre?

 • - Izolatie termica – Capacitatea de a izola termic se datoreaza lemnului, un material natural ce nu se supraincalzeste in contact cu radiatiile solare puternice si pastreaza caldura in interiorul cladirilor pe timpul iernii;
 • - Izolatie acustica – Spre deosebire de alte tipuri de tamplarie, combinatia lemn-aluminiu are avantajul ca nu exista goluri in structura interioara a profilelor, ceea ce imbunatateste semnificativ izolatia acustica;
 • - Estetica – Ferestrele si usile din aceasta categorie pot fi realizate intr-o gama larga de finisaje si culori rezistente in timp;
 • - Durabilitate ecologica – Atat lemnul cat si aluminiul sunt doua materiale durabile, ce nu dauneaza mediului incojurator. Lemnul stratificat se obtine fara generarea de substante nocive pentru natura, iar energia necesara pentru obtinerea acestui tip de tamplarie este redusa in comparatie cu folosirea altor materiale; aluminiul poate fi reciclat;
 • - Confort – Lemnul este un material natural ce asigura conditii biotermice optime si ofera protectie impotriva poluarii, campurilor electromagnetice sau altor surse daunatoare sanatatii omului;
 • - Placare cu aluminiu – Profiulul de aluminiu aplicat la exterior ofera garantia unei durate mari de viata, precum si posibilitatea de personalizare in forme si culori deosebite.

Finisaje interioare si o paleta cromatica variata de finisaje exterioare

Gama Uni_One se caracterizeaza prin ferestre si usi din lemn stratificat placat cu aluminiu realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Acestea imbina materialele naturale cu tehnologia de ultima ora si va ofera echilibrul de care aveti nevoie in cadrul caminului dumneavoastra.

Pe langa eficienta termica si antifonica, va punem la dispozitie o colectie impresionanta de culori si finisaje. Asadar, puteti alege dintre:

 • 35 culori RAL standard;
 • 5 culori de vopsea pe baza de apa destinate lemnului de stejar;
 • 27 de culori RAL cu efect opac;
 • 8 tipuri de finisaje cu aspect de suprafata semirugoasa;
 • 6 culori din linia Brunelleschi si 4 din lunia Sable.

Spatii protejate cu ferestre si usi din lemn stratificat placat cu aluminiu

Daca sunteti in cautarea unei tamplarii care sa va ofere eficienta energetica, stil si confort, produsele noastre sunt exact ceea ce cautati.

Alaturarea celor doua materiale, lemn si aluminiu, combina avantaje precum izolatie termica superioara, protectie, rezistenta, naturalete si estetica.

Mai exact, produsul finit este unul durabil si economic, fabricat cu respect pentru mediul inconjurator.