Pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu – Stil si rezistenta

Peretii de tip cortina se ataseaza cladirilor de mari dimensiuni precum sedii de banci, de birouri sau alte spatii publice importante.

Acestia sunt de fapt o fatada moderna cu posbilitati infinite de design, dar si o capacitate deosebita de izolare fonica si termica.

Pe langa posibilitatea de a personaliza exteriorul cladirilor intr-un timp scurt, peretii cortina se folosesc si pentru constructia de luminatoare, indiferent de tipul structuri folosite (lemn, otel sau beton).

Noi va oferim pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu ce pot imbraca si proteja orice cladire al carei aspect trebuie sa fie remarcabil. Aceste sisteme complexe sunt potrivite pentru orice tip de perete, de la cei verticali, la cei inclinati sau piramidali. In plus, panourile si ferestrele sunt disponibile in modele diverse si pot fi deschise atat la interior, cat si la exterior. In ceea ce priveste structura portanta, aceasta este realizata din stejar stratificat de cea mai buna calitate si profile din aluminiu cu bariera termica din poliamida.

Proiecte unice pentru fiecare cladire

Pentru a raspunde in mod corespunzator cerintelor estetice si functionale ale fiecarei cladiri in parte, produsele noastre sunt concepute pe baza unui proiect unic, bine structurat.

Pe langa aspectul estetic modern, peretii cortina reusesc sa conserve energia, sa faciliteze iluminatul natural, dar si sa ofere o panormana deosebita asupra peisajului din imprejurimile cladirilor.

Structurile de tip pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu asigura o rezistenta sporita suprafetelor vitrate si pot fi aplicate cu usurinta atat pe planuri verticale, cat si pe luminatoare si cupole.

Datorita placarii cu aluminiu, intretinerea acestora este usoara si deloc costisitoare. Mai mult decat atat, timpul de executie si montare este redus, gratie sistemelor noastre gandite si concepute astfel incat sa fie asamblate cu precizie si viteza sporita.

Pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu – Componente

In prezent, peretii cortina pot fi construiti din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, cel mai des folosit fiind aluminiul. Sistemele noastre imbina rezistenta cu eleganta, motiv pentru care am ales combinatia lemn – aluminiu.

Asadar, peretii cortina sunt alcatuiti din urmatoarele componente:

  • - Sistemul structural propriu – Acesta esta compus la randul sau din montanti si rigle distantier sau traverse;
  • - Panouri montante – Acestea sunt aplicate pe sistemul structural propriu si pot fi mobile sau fixe, din sticla transparenta sau opaca. In alcatuirea lor exista numeroase dspozitive de prindere, etansare, fixare si finisare

In functie de necesitati, panourile montante pot fi realizate din geamuri termoizolante.

Care sunt avantajele acestor fatade de tip pereti cortina?

Produsele oferite de noi au numeroase avantaje, printre care:

  • - Rezistenta la factorii de mediu ( ploaie, zapada, vant puternic, raze UV etc);
  • - Asamblare facila si rapida;
  • - Izolare termica si fonica;
  • - Flexibilitate si rezistenta la curemure, vibratii sau deformari ale constructiilor;
  • - Intretinere facila si ieftina;
  • - Culori variate, rezistente in timp;
  • - Greutate redusa;
  • - Proiecte unice, adaptate pentru orice tip de cladire.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei solutii constructive capabile sa ofere o valoare estetica incontestabila cladirii dumneavoastra, precum si un nivel de confort termic deosebit, peretii cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu din oferta noastra sunt cea mai buna alegere.