Usi de interior – Faciliteaza creearea identitatii fiecarei incaperi

In cadrul magazinului de prezentare al firmei Actual sunt disponibile o multime de modele de usi de interior considerate “portaluri” catre cele mai inovative idei pentru facilitarea celor mai bune conditii de trai din cadrul locuintei, casei sau unitatii de birouri.

Usile glisante ne ajuta sa economisim spatiu, in timp ce usile de interior traditionale sau moderne imbunatatesc considerabil decorul. De asemenea, comenzile pot fi personalizate si doar astfel veti putea crea si proiecta orice tip special de usa dedicata spatiului intim si nu numai.

Datorita varietatii disponibile prin intermediul firmei Actual, clientii isi gasesc intotdeauna modelul potrivit de usa pentru interior , atat din punct de vedere al designului, cat si al utilitatii acesteia si caracteristicilor sale tehnice.

Catalog Portadoors 2018

Usi care te poarta catre cele mai inovative idei de design de interior

Calitatea acestor produse fabricate din cele materiale lemnoase si nu numai, este numitorul comun intre client si producator, iar specialistii firmei Actual intermediaza si onoreaza fiecare comanda cu profesionalism si dedicare.

Exista cinci categorii principale de usi de interior:

  • 1. Usi de interior cu finisaje sintetice - Produsele din aceasta categorie dispun de diferite tipuri de canaturi: canaturi acoperite cu vopseluri ecologice (numeroase variante si nuante disponibile) si canaturi laminate sau acoperite cu folii sintetice. Printre produsele disponibile enumeram urmatoarele modele:
  • 2. Usi de interior pentru apartament – Toate modelele si tipurile de usi disponibile in aceasta categorie sunt solide si fabricate de catre Porta Doors, iar oferte cuprinde sapte tipuri principale de usi de interior pentru apartament: Quartz, Optimal, Granit Ps, Entro, Granit. Singurele diferente constau in caracteristicile tehnice ale fiecarui produs in parte.
  • 3. Usi de interior cu diferite sortimente naturale de furnir – Sortimentele naturale ale furnirului aduc un plus de eleganta, rafinament si frumusete in orice locuinta sau spatiu interior. Cu siguranta firma Actual detine cele mai avantajoase oferte din aceasta categorie pentru ca aceste usi sunt foarte cautate de tot mai multi clienti pentru care furnirul natural emana un design modern si apreciat.
  • Fie ca instalam canaturi formate din panouri (de tip rama) sau pe cele plante (fabricate din sortimente naturale de furnir), calitatea acestor produse este recomandata de catre producatorul Porta Doors, principalul partener al firmei Actual.
  • 4. Usile Villadora – Retro & Modern – Usile din colectia Villadora creeaza un efect impresionant si captivant si isi surprind utilizatorii lor prin eleganta. Acestea propulseaza o atmosfera fermecatoare in cadrul locuintelor in care sunt instalate.
  • 5. Usi metalice – Acestea sunt fabricate din otel zincat care poate fi vopsit sau laminat cu PVC. Sunt recomandate de catre institutiile autorizate sa fie utilizate in centre medicale, laboratoare, garaje sau chiar apartamente.

Comenzi personalizate si preturi avantajoase

Firma Actual asigura servicii profesionale pentru instalarea produselor de top din categoria usilor de interior si comercializeaza o gama foarte variata de usi care se armonizeaza perfect cu orice locuinta, unitate de locuit sau spatiu de birouri. Specialistii companiei calculeaza fiecare detaliu al comenzilor si determina cele mai inteligente solutii pentru ca toti clientii sa beneficieze de aceste produse intr-un timp cat mai scurt si la preturi avantajoase.